Fødevaretest og Tarmfloratest

PRO IMMUNE M® er den fødevaretest som vi anvender

PRO IMMUNE M® er en laboratorietest, som afslører en persons individuelle intolerancer overfor et bredt udvalg af fødevarer. 

I klinikken tager vi enten en simpel blodprøve eller fingerpriktest og sender denne til analyse på et laboratorie i Tyskland.

Du vil modtage en udførlig rapport over alle resultaterne, sammen med rådgivning og opskrifter.

Prisen er 27oo kr. for test på 180 forskellige proteiner.

GANZ-IMMUN er den tarmfloratest som vi anvender

Mere end 30% af befolkningen lider af mave-tarm-problemer karakteriseret ved øget luftdannelse, diarre, forstoppelse, mavekramper, oppustethed, eller kvalme og opkastninger.

Disse symptomer kan skyldes forstyrrelse/reducerede enzymer i tarmen, malabsorption, dårlig fordøjelse, `leaking gut`, høj fedt- og proteinrig kost.

Afføringsprøven foretager du hjemme og sender til laboratoriet i Tyskland. Resultatet viser hvilke tiltag som vil genskabe balancen i tarmen.

Prisen er 1600 kr. 

NORDIC LABORATORIES og GANZIMMUN analyserer vores hormontests

En hormontest foretages enten som en blodprøve eller som en hjemme-urintest.

Der testes for kønshormoner og kortisol. På baggrund af resultatet, vil du modtage råd og vejledning m.h.t. kost, kosttilskud og livsstil, hvis der er ubalancer at spore i testsvarene.

Et overblik over hormonernes balance kan være relevant i følgende tilfælde:

  • Depression
  • Fertilitet
  • Menopause
  • PMC
  • Vægtøgning
  • Libido lav
  • Humørsvingninger
  • Træthed

NORDIC LABORATORIES analyserer testene for tungmetalophobninger

Tungmetalforgiftning kan mistænkes for at ligge bag mange neurologiske sygdomme, ligesom det kan være en årsag til hverdagslidelser som f.eks. øget stressfølsomhed, hovedpine, migræne, træthed og problemer med hukommelsen.

Analysen foretages via en hår-test, som foretages på laboratoriet i København.

Ved positive fund vil du modtage behandlingsforslag (f.eks EDTA) og råd om kosttilskud, som over tid vil hjælpe kroppen til at udskillelse tungmetallet.