Akupunktur Allergi

Akupunkturbehandling Af Allergi

De fleste oplever dermed så stor lindring af deres allergi, at deres behov for allergimedicin er markant begrænset.

En mindre gruppe har behov for opfølgende akupunkturbehandlinger

i sæsonen for at fjerne/minimere allergisymptomerne.

Du kan med fordel opstarte akupunktur 1-2 måneder før pollensæsonen.

Læs Klienters Resultater Med Akupunktur Til Behandling Af Allergi

Nul Allergi

Næsen er åben og løber ikke. Hun kan smage og lugte, hun kan trække vejret igennem næsen og tale normalt igen uden en tilstoppet næse. Trætheden er også forsvundet. Tak til Kit Ballermann – du er den eneste som har kunnet symptombehandle og stille vores datters diagnose. Og du har givet hende en normal hverdag tilbage efter få behandlinger.

-Anne Marie Nørkleby

Det Føles Som Et Mirakel

Under behandlingen hos Kit, kunne jeg i samme sekund, trække vejret igennem venstre næsebor. Da hun satte den næste i – kom der luft igennem højre. Jeg blev meget overrasket og kunne næsten ikke tro det.

-Theresia

Trækker Vejret Frit Igen

Dybt fortvivlet, kom jeg i tanker om Kit, og ringede for at høre om hun kunne hjælpe. Jeg havde nu haft stoppet næse og helt tætte bihuler i næsten to måneder! Jeg fik hurtig en tid til akupunktur, og allerede mens jeg lå på briksen, begyndte næse og bihuler at åbne sig. Jeg tog hjem efter første behandling og kunne trække vejret frit igen! En enorm lettelse!

-Guro

Som Et Nyt Menneske

Da jeg gik fra klinikken efter 1 time, følte jeg mig som et nyt menneske i ordets bogstaveligste forstand. Jeg følte næsten jeg kunne flyve og jeg var så glad, at jeg næsten ikke kunne være i min egen krop.

-Haubro

Efter 8 År Med Allergi

Jeg kan varmt anbefale Kits akupunktur mod allergi 🙂
Efter 8 år med allergi som lægerne ikke kan forklare, har jeg endelig fundet ud af hvad allergien egentlig skyldes. Dette kan jeg takke Kit for”!

-Laurine

Jeg Havde Forsøgt Alt

Jeg har i 15 år haft kronisk allergi, som har gjort at jeg ikke kunne have et normalt liv. Jeg har prøvet alle former for medicin og behandlinger uden dette har haft effekt. Derfor forsøgte jeg akupunktur hos Kit Ballermann, hvilket jeg skulle have gjort for mange år siden! Jeg ikke troede på det. Men efter et få antal behandlinger var mit allergi væk og jeg kan igen leve et normalt liv. Jeg kan klart anbefale Kit da hun er super kompetent og samtidig får en til at føle sig tryg”.

-Michael

Efter En Time Følte Jeg Mig Som Et Nyt Menneske

Da jeg henvendte mig til Kit Ballermann, var det i stor desperation for at slippe af med allergiske symptomer, som min praktiserende læge ikke tog alvorligt.

Jeg havde igennem længere tid haft små hævelser, rødme og tørhed i ansigtet og jeg havde ikke kunnet trække vejret igennem næsen i 3 uger. Min egen læge mente det skyldtes allergi overfor birkepollen. (som jeg normalt ikke reagerer på!) Så i desperation efter at blive taget alvorligt og få løst mine problemer, søgte jeg information på internettet og fandt frem til Kit Ballermanns klinik.

Jeg har haft atopisk eksem/børneeksem siden barn, som jeg heldigvis er vokset fra med årene, men har i ca. 14 år haft astma samt mild akne på kinderne og en del rødme i ansigtshuden, som har hæmmet mig meget overfor andre mennesker.

Udover det fysiske bar jeg også på et svigt fra min far, som jeg dog ikke regnede med at Kit kunne behandle, for det havde jeg ingen som helst ide om at man kunne.

Da jeg mødte op til min aftale på klinikken, var jeg noget nedtrykt, træt og følte mig meget uoplagt. Her blev jeg mødt af en meget empatisk og positiv Kit Ballermann, der gjorde meget ud af at lytte til mig og forstå hvad jeg gik og tumlede med.
Jeg har ret stor angst for nåle, som også er en af grundende til at jeg ikke har opsøgt Kit før. Men min skræk blev virkelig gjort til skamme; med ganske ubetydelige prik fik Kit mig hurtigt tilbage i balance. Hun udviste utrolig stor indlevelse og professionalisme.

Noget af det der forbløffede mig mest var blandt andet, at hun udelukkende ved at kigge på min tunge kunne se at jeg ikke kan tåle mælk, hvilket kom som en stor overraskelse for mig, da der aldrig tidligere er nogen, der har nævn noget om det overfor mig.

Under behandlingen hos Kit, fik jeg sat flere nåle i fødderne, hænderne og ansigtet – men dé, der gav mig det tydeligste, hurtigste og mærkbare resultat, var 2 nåle i mit højre øre. Da hun satte den først i, kunne jeg i samme sekund, trække vejret igennem venstre næsebor. Da hun satte den næste i – kom der luft igennem højre. Jeg blev meget overrasket og kunne næsten ikke tro det. Det føltes som et mirakel.

Kit benyttede også tankefeltterapi for at fjerne min følelse af svigt og sorg pga. min far. Følelserne fik virkelig fri løb, så snart Kit gik i gang med teknikken – det var en meget speciel og overvældende oplevelse for mig, som jeg ikke følte jeg var herre over. Det var som om min krop reagerede helt af sig selv.

Da jeg gik fra klinikken efter 1 time, følte jeg mig som et nyt menneske i ordets bogstaveligste forstand. Jeg følte næsten jeg kunne flyve og jeg var så glad, at jeg næsten ikke kunne være i min egen krop.

Efter 2 dage uden mælkeprodukter forsvandt al rødme og tørhed i mit ansigt – min akne er aftaget meget. Det har ikke siden været nødvendigt for mig at tage næsespray for at trække vejret igennem næsen og jeg har heller ikke mærket noget til min græspollen allergi.

Min sorg over min fars svigt er forsvundet. Jeg kan stadig huske svigtet, men jeg er ikke længere påvirket af det, når jeg taler om det. Mine tanker omkring det tager ikke længere energien fra mig. Det har simpelthen ændret mit liv; jeg føler en ny form for velvære og harmoni i min krop.

Min tidligere skepsis overfor akupunktur må siges at være forsvundet – og jeg har nu stor respekt for alle de mirakler, der kan udrettes med små prik. Jeg skulle ha’ været taget af sted meget tidligere – det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv.

Derfor vil jeg gerne give Kit Ballermann mine varmeste og mest positive anbefalinger til alle!

Mvh Theresia H.

Kit Åbnede En Helt Ny Verden

Før jeg mødte Kit havde jeg intet overskud. Allergien tog alt min energi og jeg havde daglige allergiske reaktioner. Nu kan jeg leve en hverdag med fornyet energi, masser af overskud og stort set ingen allergiske reaktioner.

 

Kit har åbnet en helt ny verden for mig, med stor forståelse for min allergi.

 

Jeg har døjet med uforklarlig allergi siden 2009 og havde for længe siden opgivet lægernes behandlinger.

 

Jeg kontaktede Kit Ballermann og kom hurtigt til en behandling. Jeg mødte skeptisk op på klinikken, med frygten for nåle og problemerne med min allergi. Kit tog varmt imod mig og fik mig med det samme til at føle mig tryg.

 

Efter 10 minutters snakken om min allergi og problemerne omkring den, havde Kit en ide om, hvad jeg egentlig er allergisk for.

 

Kombinationen af ændringer i min kost samt akupunktur, har ændret min hverdag.

 

Jeg er dybt taknemmelig for den behandling jeg har fået og ikke mindst hvad Kit har kunne gøre for mig. Jeg vil klart anbefale Kit Ballermann til alle der overvejer akupunktur mod allergi.

-Laurine Lei