Akupunktur Til Øjenlidelser/AMD

Diganose: AMD - akupunktur har forbedret mit syn!

i februar konstaterede optikeren ved en synsprøve, at der var noget galt med mine øjne. Mit syn var faldet 35% på 4 år. Synstabet kunne ikke afhjælpes med stærkere briller og jeg blev derfor bedt om at kontakte øjenlæge.
Efter 7 måneders ventetid blev jeg undersøgt af en øjenlæge. Diagnosen var AMD på begge øjne. Det betyder at den centrale del af nethinden nedbrydes. Den centrale del af nethinden bruger vi til at se skarpt med, se farver og genkende ansigter med.
I værste fald resulterer sygdommen i blindhed. Øjenlægen fortatle, at lægevidenskaben ikke havde behandlingsmuligheder, og at sygedommen desværre var uhelbredelig. Jeg skulle komme til kontrol med aftalte intervaller så han kunne følge udvilingen. Det var noget af en besked at gå hjem med…

jeg undersøgte mere om sygdommen og kunne slet ikke forene mig med, at der ikke var noget at stilleop. Jeg kunne groft sagt sætte mig og vente på, at jeg blev ringere og ringere til at se, og måske en dag ville få “sort skærm”. jeg undersøgte forskellige muligheder for alternativ behandling og fandt frem til Akupunkter Kit Ballermann. Jeg spurgte om hun mente hun kunne hjælpe mig. Svaret var positivt.

Kit Ballermann har lært en speciel akutpunkturmetode, der er udviklet til netop patienter med AMD og øjenpatienter i øvrigt. Jeg startede behandling, som foregår 2 gange om dagen i 10 dage. Derefter nedtrappes behandlingsfrekvensen grafvist, for til sidst at være 1 gang om måneden. jeg fik 6 akupunkturnåle i ved fingre, tæer samt øjenbrynet.
Hvad er der så kommet ud af det? Mine forventinger blev indfriet og mere til! jeg oplever at jeg har fået noget af mit tabte syn tilbage. Det betyder bland andet, at jeg nu kan læse mindre tekst end jeg kunne før, og at jeg kan se mere klart.
Det kan bedst forklavres ved, at jeg ikke, som før ser verden gennem “enpunkteret termorude” – termoruiden er blevet klarere at se igennem. Utroligt men sandt!

Hvor er det dejligt, at nogen som Kit Ballermann, gør en indsats indenfor områder hvor traditionelle sundhedssystem har givet op

 

 

 

Annie Valsted