Akupunktur Og Fertilitet

Er Storken Endnu Ikke Landet Hos Jer?

Jeg er parat til at hjælpe jer med at booste fertiliteten.
Det er for alle par med forældredrømmen, omend i forsøger at opnå naturlig graviditet, og/eller er i konventionel fertilitetsbehandling og gerne vil optimere succesraten.

Har Du Spørgsmål eller er du i tvivl om jeg også kan hjælpe jer?
Book en gratis afklarende, uforpligtende samtale.
Jeg kontakter dig via telefon.

Hvordan Kan Vi Hjælpe Dig Til At Opnå Din Drøm

Efter din første fertilitetsbehandling, vil du have en personlig handlingsplan og brugbare fertilitetsfremmende råd, som støtter dig på rejsen imod at være forældre.

Ved dit første møde i akupunkturklinikken mhp at fremme din fertilitet, vil formålet være at finde frem til dine helt personlige blokeringer, ubalancer, underskud og mangler, som kan påvirke din fertilitet negativt.

Hvis du vælger at supplere behandlingen med en hårrodsscanning, vil du kende til eventuelle mangler mht vigtige vitaminer, mineraler, aminosyrer, fedtsyrer. Testsvaret vil også vise dig, på hvilke områder din krop har brug for støtte og om du er belastet af miljømæssige faktorer.

På baggrund af din personlige historie og symptomer, tilrettelægger vi dit fertilitetsforløb.

Din Første Fertilitetsbehandling Vil Indeholde

-Akupunktur
-Vitamin og mineraltest (Cell Well Being-test: Scanning af hårrodscelle) – hvis du vælger det tilbud.
-Oversigt over relevante ændringer i kost, livsstil, kosttilskud som vil optimere din fertilitet
-Råd og vejledning og svar på dine spørgsmål
-Behandling af øvrige gener som du eventuelt måtte have
-Tilrettelæggelsen af dit fertilitetsforløb

Akupunktur Og Fertilitet

Klinikken har speciale i akupunktur til barnløse par, som gerne vil forbedre fertiliteten m.h.p. at opnå en naturlig graviditet.

Jeg har hjulpet – tidligere – barnløse par i 22 år med at få deres drøm om en familie opfyldt.

En del af behandlingen vil være en vurdering af dit behov for tilskud af vitaminer, mineraler, fedtsyrer, justering af din kost og at du opnår ro og velvære på din rejse imod det at blive forældre.

 

Akupunktur er behandling uden brug af medicin, der kan bruges af både kvinder og mænd for at øge muligheden for at opnå graviditet.

Måske kan det også hjælpe jer?

Akupunktur er en af de mest hyppigt anvendte behandlingsformer, der i Danmark gives som supplement til fertilitetsbehandling.

 

Jo tidligere i forløbet i starter med akupunktur, jo bedre er det.

Men akupunktur kan anvendes uanset, om i lige er startet på ”projekt barn”, om I har problemer med at undfange, har haft gentagne aborter, eller om I allerede er i behandling for barnløshed.

 

Årsagerne til barnløshed hos mænd og kvinder kan skyldes mange forhold. 

Rigtig mange tilfælde af barnløshed skyldes uforklarlige faktorer. Hos kvinder kan det skyldes hormonelle problematikker (fx PCOS), endometriose, tidligere infektioner eller forhold som livsstil og overvægt. Hos manden kan det ligeledes skyldes livsstil og overvægt, men også faktorer som meget få eller manglende sædceller, nedsat mobilitet af sædceller eller potensproblemer kan spille ind.

 

Hvordan kan akupunktur hjælpe kvinden?

Akupunktur hjælper til, at bedre æggets evne til at sætte sig fast på slimhinden, og at livmoderen bedre kan holde på barnet.

PCOS er en hyppig årsag til barnløshed hos kvinder. Her viser forskning, at akupunktur reducerer antallet af cyster, stimulerer ægløsningen og regulerer menstruationscyklussen.

Det du skal være opmærksom på i forhold til en forstyrret cyklus er kraftige blødninger eller udebleven menstruation. Disse er ofte symptomer på at dine hormoner ikke er i balance.

En god blodgennemstrømning i underlivet – altså livmoder, æggeleder og æggestokke – er nødvendig for at æggene udvikles ordentligt og slimhinden i livmoderen opnår den tykkelse som bevirker at det befrugtede æg har mulighed for at sætte sig sikkert fast.

 

Hvordan kan akupunktur hjælpe manden?

Studier og forskning bl.a. fra England viser, at akupunktur kan optimere muligheden for at opnå graviditet.

Foreløbige studier viser, at akupunktur bl.a. kan øge niveauet
af testosteron, forbedre sædcellernes mobilitet, øge antallet af og højne kvaliteten af sædceller, samt have en gunstig effekt på potensproblemer.

Forskningen peger på, at mulige virkemekanismer bag effekten af akupunktur sker ved regulering af kønshormonerne og øget blodcirkulation til kønsorganerne.

 

Akupunktur kan reducere stress i forbindelse med ønske om graviditet.

Stress, bekymringer og nervøsitet i større eller mindre omfang følger ofte i kølvandet, når ønsket om et barn ikke bliver opfyldt – sindstilstande, som ikke er fordelagtige, når en graviditet ønskes, da forhøjet stresshormon cortison forhindrer dannelsen af de vigtige fertilitetshormoner (bl.a. progesteron).

Akupunktur har vist sig at påvirke den del af hjernen, som reducerer sensitiviteten over for stress og smerte. Dette område fremmer ydermere afslapning og slukker lidt for den del af hjernen, som er ansvarlig for bekymringer og nervøsitet.

Akupunktur Og IVF/Insemination

Akupunktur til barnløse par som er i behandling med IVF eller insemination

Akupunktur kan være et effektivt supplement til kunstig insemination og IVF-behandling (reagensglasmetoden). Ved IVF-behandling bør man få akupunktur løbende under nedreguleringen samt hormonstimuleringen, lige inden samt efter ægget lægges op.

Samme princip gælder ved insemination, hvor et forløb starter 4-6 uger før ægløsning, og afsluttes med en behandlingen så tæt på ægløsningen som muligt.

Flere veldokumenterede undesøgelser viser, at akupunktur som supplement til konventionel fertilitetsbehandling, hæver succesraten.

Hvis du er over 35 år eller har kendte gynækologiske problemer, eller hvis du har mere end 3 mislykkede forsøg med IVF bag dig og responderer dårligt på hormoner, anbefaler jeg flere behandlinger med opstart et par måneder før et planlagt IVF.

Formål Med Akupunktur

Forskning i akupunktur viser en række målbare virkninger, som vi udnytter i behandling af fertilitet

Mindsker bivirkninger fra hormonindtag 

Øger blodtilstrømningen til livmoderen

Afbalancerer kroppen og afspænder livmoderen

Styrker immunforsvaret

Forbedrer sædkvaliteten

Mindsker risikoen for abort

Akupunktur Når Du Er Gravid

Mange af vores klienter fortsætter

akupunkturbehandlingerne undervejs i graviditeten,

da akupunkturen hjælper

med de klassiske graviditetsgener.

Læs mere om det her.

Tak for din hjælp med at skabe liv.

Tak fordi du blev ved med at tro på det.

Vi er taknemmelige for vores guldklump.

Hun er en solstråle.

– Hannah

Undersøgelser Viser At Akupunktur Som Supplement Til Fertilitetsbehandling, Markant Hæver Succesraten

Hvis Du Vil Vide Mere Om Hvad Du selv Kan Gøre For At Forbedre Din Fertilitet

Hvad har C-vitamin at gøre med hormoner?

Folinsyre vs. Folat

Naturlige forslag til naturlig graviditet

Pesticider forstyrrer GPS-signalet til sædcellerne

Studie: Progesteron modvirker ufrivillig abort.

Naturstoffer kan noget, som patenteret medicin ikke kan.