• +45 40 64 28 02
  • kit_ballermann@hotmail.com

Akupunktur og fertilitet

Akupunktur Og Fertilitet

Klinikken har speciale i akupunktur til barnløse par, som gerne vil forbedre fertiliteten m.h.p. at opnå en naturlig graviditet.

Du kan starte med akupunkturbehandlinger uanset hvor du befinder dig i din cyklus. En til to gange ugentligt er at anbefale.

En god blodgennemstrømning i underlivet – altså livmoder, æggeleder og æggestokke – er nødvendig for at æggene udvikles ordentligt og slimhinden i livmoderen opnår den tykkelse som bevirker at det befrugtede æg har mulighed for at sætte sig sikkert fast.

Hormonel ubalance kan være en årsag til barnløshed. Er dette tilfældet arbejder vi på at skabe balance i dine hormoner, og derved øge chancerne for undfangelse.

Det du skal være opmærksom på i forhold til en forstyrret cyklus er kraftige blødninger eller udebleven menstruation. Disse er ofte symptomer på at dine hormoner ikke er i balance.

En del af behandlingen vil være en vurdering af dit behov for tilskud af vitaminer og justering af din kost.

Akupunktur Og IVF/Insemination

Akupunktur til barnløse par som er i behandling med IVF eller insemination

Akupunktur kan være et effektivt supplement til kunstig insemination og IVF-behandling (reagensglasmetoden). Ved IVF-behandling bør man få akupunktur løbende under nedreguleringen samt hormonstimuleringen, lige inden samt efter ægget lægges op.

Samme princip gælder ved insemination, hvor et forløb starter 4-6 uger før ægløsning, og afsluttes med en behandlingen så tæt på ægløsningen som muligt.

Flere veldokumenterede undesøgelser viser, at akupunktur som supplement til konventionel fertilitetsbehandling, hæver succesraten.

Hvis du er over 35 år eller har kendte gynækologiske problemer, eller hvis du har mere end 3 mislykkede forsøg med IVF bag dig og responderer dårligt på hormoner, anbefaler jeg flere behandlinger med opstart et par måneder før et planlagt IVF.

Akupunktur og graviditet

Forskning i akupunktur viser en række målbare virkninger, som vi udnytter i behandling af fertilitet

Mindsker bivirkninger fra hormonindtag 

Øger blodtilstrømningen til livmoderen

Afbalancerer kroppen og afspænder livmoderen

Styrker immunforsvaret

Forbedrer sædkvaliteten

Mindsker risikoen for abort

Akupunktur Når Du Er Gravid

Mange af vores klienter fortsætter akupunkturbehandlingerne undervejs i graviditeten, da akupunkturen kan hjælpe dem med nogle af de klassiske graviditetsgener.

Læs mere om det her.

TAK FOR DIN HJÆLP MED AT SKABE LIV.

TAK FORDI DU BLEV VED MED AT TRO PÅ DET.

VI ER TAKNEMMELIGE FOR VORES GULDKLUMP.

HUN ER EN SOLSTRÅLE.

 

_________

HANNAH

Undersøgelser Viser At Akupunktur Som Supplement Til Fertilitetsbehandling, Markant Hæver Succesraten

Hvis Du Vil Vide Mere Om Hvad Du selv Kan Gøre For At Forbedre Din Fertilitet

Folinsyre vs. Folat

Naturlige forslag til naturlig graviditet