Akupunktur Mod Stress

Akupunktur Har En Række Virkninger Som Hjælper Dig Med Dine Stresssymptomer

Beroliger fysisk og psykisk

Afspænder kroppen

Sænker hjertefrekvens

Afbalancerer blodtryk

Stressreducerer

Forøger energi

Fremmer vævsregenerering

Akupunktur Har Ændret Mit Liv

Min sorg over min fars svigt er forsvundet. Mine tanker omkring det tager ikke længere energien fra mig. Det har simpelthen ændret mit liv. Jeg føler en ny form for velvære og harmoni i min krop.

-Theresia

Jeg Har Fået Det Meget Bedre

Fra starten af akupunkturen fik jeg meget hurtig mere energi. Det var, som om der blev løsnet op for noget. Jeg har fået det meget bedre..

Jane

Jeg Er Tilbage På Jobbet Igen

Jeg har igennem en svær periode med stress modtaget akupunktur hos Kit Ballermann. Jeg er ikke i tvivl om, at Kit har været en væsentlig faktor til, at jeg er tilbage på jobbet igen og har det godt. Efter hver behandling kunne jeg mærke, at jeg fik det bedre.

-Thomas Jensen

Stress, Uro, Hovedpine

Efter første behandling gik jeg hjem med en indre ro, som jeg ikke havde haft de sidste 1 1/2 år.
De øvrige stresssymptomer og hovedpinen mindskedes efter hver behandling og de få gange, den indre uro var kommet lidt tilbage, forsvandt den også igen!

Jeg kan helt sikkert anbefale Kit.
Der er en ro og varme i klinikken, og jeg værdsætter specielt hendes arbejdsmetode, hvor hun, efter at have sat nålene i, justerer og sætter flere nåle i om nødvendigt, indtil hun har sikret sig, at kroppen reagerer på behandlingen.

-Mai

Bedste Dag I Lang Tid

TAK for behandlingen i dag!

Jeg har haft den bedste dag i lang tid med ro i min krop igen.

Jeg tænker på den stærke kropslige oplevelse under behandlingen, hvor jeg føler at traumet forlader mig.

Kh med taknemmelighed.

– Kirsten

Af Hjertet Tak

Kit er både professionel og omsorgsfuld.

Jeg føler mig i trygge hænder. Der er en afslappende stemning. Jeg kommer helt ned i gear og jeg føler mig fornyet med energi.

Mine varmeste anbefalinger til Kit!

-Sofie

Fri For Antidepressiv Medicin

Jeg har før brugt Kit, og vidste med det samme, at jeg ville have hendes hjælp som supplement til at komme ud af et års brug af antipressiv medicin. Har nu gået ved Kit 5 gange, og har fået det meget bedre. Min krop var præget af muskelspændinger og jeg brugte meget energi på at tænke på dem. Kit har kyndig vejledt til brug af bl.a. vitaminer til at understøtte processen og formået på bare 5 behandlinger, at mindske mine smerter i hele kroppen betydeligt samt mit hovedet har ikke haft så meget ro i et år.

Kæmpe anbefaling herfra.

-Pernille 

Akupunktur Mod Stress Og Angst

Traditionel Kinesisk Medicin Betragter Stresssymptomer Som En Ubalance I Den Vitale Energi

Stresssymptomer kan korrigeres  og afhjælpes med akupunktur. Du føler dig sædvanligvis i større balance med øget energi efter de første akupunkturbehandlinger. Du vil opleve en betydelig ændring i stressniveau. Desuden har akupunktur har en positiv effekt ved angst.

 

Akupunktur kan være en effektiv erstatning for sovepiller, beroligende medicin og antidepressiv medicin.

 

Akupunktur vil ikke ændre dine livsvilkår, men vil ofte skabe en behagelig følelse.

Vi vil i klinikken hjælpe til at gendanne din energibalance.

Idet den trange stressfølelse letter, vil du genvinde selvtillid og overskud til at klare negative omstændigheder i dit liv og foretage de nødvendige forandringer.

Stress Og Akupunktur

Min Historie Om Hvordan Akupunktur Hjalp Mig Ud Af Langvarig Stress

Kroppen Reagerer På Stress Med En Særlig Række Biokemiske Reaktioner Kaldet Stress-respons

I stressede perioder, udløser kroppen stresshormoner til blodbanen.

 

Det forårsager en række fysiske ændringer, som fx forhøjet puls, blodtryk, åndedræt og muskelspænding. Disse fysiske forandringer giver kroppen øget styrke, energi og opmærksomhed.

 

Dette er hensigtsmæssigt i håndteringen af stressende opgaver, som for eksempel eksamen og nødsituationer. I korte perioder er denne stressreaktion uskadelig og nærmest nødvendig. Problemet opstår når tilstanden bliver kronisk eller ude af kontrol. Da skader denne stresstilstand kroppen.

Hvad Kan Du Selv Gøre

HemiSync – Lad Lydene Gøre Arbejdet

Et godt værktøj i afslapningskassen er det, der kaldes Hemi-Sync
eller “Binaural Beats”.

Du kan bruge det uden at sætte dig ind i en masse teori først – det er bare at tage “hørebøfferne” på og lade lydene gøre arbejdet. To ting er dog godt at vide, før du prøver HemiSync:

  1. Lydene er uvante – de fleste HemiSyncs vil lyde mærkelige, indtil man har vænnet sig til dem.
    Nogle af dem er tilsat almindelig afslapningsmusik – men nedenunder musikken vil der stadig ligge nogle “mærkelige” toner, som er dem, der rent faktisk virker. HemiSync er nemlig ikke musik – det er viden om forskellige frekvensers indvirkning på hjernebølgerne, og alt efter den virkning, man ønsker at opnå, vil der være forskellige lyde med forskellige frekvenser. Noget af det lyder som baggrunds-sus, andet som dybe toner, andet igen som høje, lyse toner.
  2. Det handler om at harmonisere de to hjernehalvdele, højre og venstre, og derfor er det vigtigt, at dine hovedtelefoner sidder rigtigt, så du får højre kanal i højre øre og venstre kanal
    i venstre øre.
    En del hovedtelefoner/øresnegle har ingen angivelse af, hvad der er højre og venstre. Er du i tvivl, kan du få fastlagt højre og venstre kanal på nettet via dette link

Ovenstående er et uddrag af e-bogen HemiSync – frekvenser, der heler.

Her er nogle eksempler på mine favoritter:

Vågn op uden kaffe – altid den jeg begynder en arbejdsdag med!

I løbet af dagen hører jeg ofte denne for super hukommelse og koncentration

Denne er også god til kreativ tænkning og problemløsning

Og til et lille hvil om eftermiddagen er denne god

Der er mange flere på YouTube – prøv dig frem til du finder dem, der passer til dig!