• +45 40 64 28 02
  • kit_ballermann@hotmail.com

Akupunktur Mod Stress

Akupunktur Har En Række Virkninger Som Hjælper Dig Med Dine Stresssymptomer

Beroliger fysisk og psykisk

Afspænder kroppen

Sænker hjertefrekvens

Afbalancerer blodtryk

Stressreducerer

Forøger energi

Fremmer vævsregenerering

Akupunktur Har Ændret Mit Liv

Min sorg over min fars svigt er forsvundet. Mine tanker omkring det tager ikke længere energien fra mig. Det har simpelthen ændret mit liv. Jeg føler en ny form for velvære og harmoni i min krop.

-Theresia

Jeg Har Fået Det Meget Bedre

Fra starten af akupunkturen fik jeg meget hurtig mere energi. Det var, som om der blev løsnet op for noget. Jeg har fået det meget bedre..

Jane

Jeg Er Tilbage På Jobbet Igen

Jeg har igennem en svær periode med stress modtaget akupunktur hos Kit Ballermann. Jeg er ikke i tvivl om, at Kit har været en væsentlig faktor til, at jeg er tilbage på jobbet igen og har det godt. Efter hver behandling kunne jeg mærke, at jeg fik det bedre.

-Thomas Jensen

Stress, Uro, Hovedpine

Efter første behandling gik jeg hjem med en indre ro, som jeg ikke havde haft de sidste 1 1/2 år.
De øvrige stresssymptomer og hovedpinen mindskedes efter hver behandling og de få gange, den indre uro var kommet lidt tilbage, forsvandt den også igen!

Jeg kan helt sikkert anbefale Kit.
Der er en ro og varme i klinikken, og jeg værdsætter specielt hendes arbejdsmetode, hvor hun, efter at have sat nålene i, justerer og sætter flere nåle i om nødvendigt, indtil hun har sikret sig, at kroppen reagerer på behandlingen.

-Mai

Akupunktur Mod Stress Og Angst

Traditionel Kinesisk Medicin Betragter Stresssymptomer Som En Ubalance I Den Vitale Energi

Stresssymptomer kan korrigeres  og afhjælpes med akupunktur. Du føler dig sædvanligvis i større balance med øget energi efter de første akupunkturbehandlinger. Du vil opleve en betydelig ændring i stressniveau. Desuden har akupunktur har en positiv effekt ved angst.

 

Akupunktur kan være en effektiv erstatning for sovepiller, beroligende medicin og antidepressiv medicin.

 

Akupunktur vil ikke ændre dine livsvilkår, men vil ofte skabe en behagelig følelse.

Vi vil i klinikken hjælpe til at gendanne din energibalance.

Idet den trange stressfølelse letter, vil du genvinde selvtillid og overskud til at klare negative omstændigheder i dit liv og foretage de nødvendige forandringer.

Stress Og Akupunktur

Min Historie Om Hvordan Akupunktur Hjalp Mig Ud Af Langvarig Stress

Kroppen Reagerer På Stress Med En Særlig Række Biokemiske Reaktioner Kaldet Stress-respons

I stressede perioder, udløser kroppen stresshormoner til blodbanen.

 

Det forårsager en række fysiske ændringer, som fx forhøjet puls, blodtryk, åndedræt og muskelspænding. Disse fysiske forandringer giver kroppen øget styrke, energi og opmærksomhed.

 

Dette er hensigtsmæssigt i håndteringen af stressende opgaver, som for eksempel eksamen og nødsituationer. I korte perioder er denne stressreaktion uskadelig og nærmest nødvendig. Problemet opstår når tilstanden bliver kronisk eller ude af kontrol. Da skader denne stresstilstand kroppen.