Klienters Udtalelser

TUSINDE TAK!

Hej Kit. Jeg vil lige sige tak! Efter 8 år i et smertehelvede er jeg næsten smertefri efter første akupunkturbehandling. Tusind tak for at du hjalp mig !
-Brian Jensen

DU REDDEDE MULIGVIS MIT LIV

Kære Kit, du er den bedste.

Jeg er dig evigt taknemmelig. Du har en særlig plads i mit hjerte.

Jeg anbefaler dig insisterende til alle der har brug for hjælp til både krop og sind.

-Rie

TYDELIGT AT MÆRKE DEN POSITIVE EFFEKT

Jeg kontaktede Kit Ballermann, og det har jeg ikke fortrudt et sekund siden. Det var tydeligt at mærke den positive effekt af behandlingerne i forhold til de psykiske påvirkninger af hormonerne, trætheden og kvalmen. Hormonbehandlingerne svækker desuden immunforsvaret, men jeg oplevede en markant forbedring efter akupunktur. Endvidere har jeg altid haft problemer med lang blødningstid og voldsomme smerter under menstruation, hvilket Kit også satte ind overfor med god effekt. Dette beskriver kun til dels, den glæde jeg har haft af at blive behandlet hos Kit

-Vordende mor

KAN NU LØBE IGEN

Jeg har presset hofterne og været ude at løbe mange gange, også længere distancer på 15 km, og igen helt uden at få ondt. Det er en stor lettelse – og jeg er SÅ glad og taknemmelig. Tak til Kit.

-Tine Lippert

PROJEKT BABY

Efter blot 3 behandlinger hos Kit Ballermann sidder jeg nu i dag og er gravid i 8. uge. Når du kommer hen til Kit, bliver du mødt at et meget venligt menneske, nemlig Kit hende selv. Hun får dig til at slappe af. Og i flotte og behagelige omgivelser, modtager man en afslappende og behagelig Behandling. Man drømmer sig helt væk, alt imens alt imens man lytter til behagelig musik. Jeg kan kun varmt anbefale at slå et visit forbi Kit Ballermanns lokaler, det er bestemt ikke sidste gang jeg har. Jeg takker inderligt Kit Ballermann for hendes hjælpe i dette projekt baby!

-Sanne Esben

DER MÅ VÆRE NOGEET MAGISK OVER DIG

1000 tak for hjælpen!

-Ann og Henrik

KIT ER FANTASTISK

Jeg vil give Kit de allerbedste anbefalinger. Man mødes altid med et smil og et velkommen i hendes skønne klinik. Her er så dejlig en atmosfære, at man slapper af og føler sig tryg med det samme. Kit har stor viden indenfor det sundhedsmæssige område. Kit er super dygtig, meget erfaren og professionel behandler, der virkelig går ind for at hjælpe en af med smerter. Jeg har lidt meget af migræne i mange år. Efter behandlinger hos Kit er det blevet meget, meget bedre. Også mine rygproblemer er næsten væk. Nåle og gode kostråd hos Kit har gjort underværker for mig. Kan varmt anbefales.

-Annegrethe

SMERTERNE VAR HELT VÆK

Jeg blev forbavset. Allerede efter første behandling var smerterne markant reduceret. Jeg kunne dog stadig mærke problemet i ryggen ved træning. Efter anden behandling var smerterne helt væk!

-Casper

JA JA, LAD OS NU SE, TÆNKTE JEG

Men allerede efter første behandling mærkede jeg, at jeg fik mere energi. Det var som om at kroppens organer “fik ny ilt”. Efter tre behandlinger var der ro på hjertet – fantastisk!!!!
-Erik Bjarne Pedersen

JEG ER SMERTEFRI

Kit Ballermann har behandlet mig med akupunktur tre gange. Jeg er smertefri og har i skrivende stund ikke haft smerter i ansigtet i to uger. Jeg føler mig rask!!
-Jens Pedersen

KVALMEN FORSVANDT

Allerede efter første behandling skete der en mærkbar forandring. Under behandlingen forsvandt kvalmen fuldstændig, og da jeg forlod Kit kunne jeg pludselig overskue at lægge mærke til at solen skinnede.

TAK FOR DIN HJÆLP TIL AT SKABE LIV!

Kæreste Kit!
Og tak fordi du blev ved med at tro på det!
Vi er uendeligt taknemlige for vores lille guldklump, Ellen. Hun er en solstråle :0)
-Hannah

SMERTER EFTER KEMO, ER NU VÆK

Jeg vil lige fortælle dig at jeg har det så godt efter dine 3 behandlinger. Fejler intet nu! Jeg var meget smerteplaget i ryg ,nakke og arm efter kemoterapi. Så du skal vide jeg er så glad for din behandling! Jeg er nu endelig smertefri! Tak.

-Connie

JEG HAVDE MEGET SLEMME HEDETURE

Tusind tak til Kit. Jeg havde op til 10 -15 hedeture om dagen, hvor sveden bare piblede ud. Efter 1. behandling kunne jeg mærke en stor forbedring. Efter 2. behandling har jeg stort set ikke mærket noget til det. Kun en let varme et par gange om dagen, så jeg er meget glad og taknemmelig for hendes hjælp og jeg vil gerne give hende mine varmeste anbefalinger.

-Susanne

DET ER FØRSTE GANG AT JEG ER HELT SMERTEFRI

Efter én behandling var smerten næsten væk. Efter 3. behandling er jeg helt kurreret. Jeg løber nu helt uden smerter. I de 10 år, hvor jeg har dyrket løb, har jeg haft større og mindre skader i læggen. Det er første gang at jeg er helt smertefri. Jeg er endvidere kurreret for den stivhed/ømhed som jeg i lang tid har haft i ryggen.

-Michael Petersen

FRI FOR EKSEM

Takket være akupunktur og kostomlægning, er jeg nu trappet ud af mit store forbrug af hormoncreme og er desuden blevet 99 % fri for eksem. Ikke nok med det, så er min mave glad igen og jeg har fået energien tilbage. Jeg er virkelig taknemmelig for at jeg mødte Kit Ballermann, og tør slet ikke tænke på hvor jeg havde været hvis jeg ikke havde! Hilsen en meget glad og taknemmelig.

-Cecilie

KURERET FOR ÅRELANG ALLERGI

Før jeg mødte Kit havde jeg intet overskud. Allergien tog alt min energi og jeg havde daglige allergiske reaktioner. Nu kan jeg leve en hverdag med fornyet energi, masser af overskud og stort set ingen allergiske reaktioner. Jeg er dybt taknemmelig for den behandling jeg har fået og ikke mindst hvad Kit har kunne gøre for mig. Jeg vil klart anbefale Kit Ballermann til alle der overvejer akupunktur mod allergi.

-Laurine Lei

JEG ER GRAVID!!

Hej Kit. Jeg vil fortælle dig den gode nyhed! Min graviditetstest er positiv!! Jeg har endelig et lille krymmel i maven :0) 1000 mange tak for hjælpen :0)

-Trine Kristensen

DEJLIGT TRYGT STED AT KOMME

Dejligt og hyggeligt sted at komme. Kit har hjulpet med kraftige smerter i min albue. Som Efter et mindre behandlings forløb, er helt forsvundet. Er virkelig så glad for hendes hjælp! . Kan varmt anbefales.

– Thomas

KIT ER FANTASTISK TIL SIT ARBEJDE

Jeg kan kun anbefale Kit. Jeg har Lichen sclerosus og vulvodyni, som i 3 år har ødelagt min livskvalitet. Jeg har fået  meget medicin og binyrebarkhormon i høje doser igennem tre år, hvor det har været umuligt at trappe ned pga kraftige smerter. Uden at det dog egentlig hjalp. Efter to behandlinger hos Kit er jeg nu medicinfri og har det godt igen. Tak Kit!

-Søss

KIT JEG VIL VÆRE DIG EVIGT TAKNEMMELIG

Du har ikke blot hjulpet mig til at blive mor. Du har også været en stor inspiration. En stor tak til dig og dine magiske nåle/hænder. Kæmpeknus

– Frederikke

KIT ER SØD, DYGTIG OG HAR ALLE SPIDSKOMPETENCERNE I AKUPUNKTUR

Dejligt menneske og dejlige omgivelser, plus Kits magiske evne til at finde og fjerne smerte og andre ubehageligheder. Om man kommer med en eller flere ting man skrænter med, så fikser hun det! Hun kan varmt anbefales!

– Maria Harboe Madsen

GIVER KIT MINE VARMESTE ANBEFALINGER

Man bliver altid mødt med et smil og en professionel tilgang til den problemstilling man kommer med.

-Maja

VI SÅ LILLE NOES HJERTE BLINKE TIL OS

I alt fik jeg seks behandlinger hos Kit, inden jeg fik taget æg ud og sat et enkelt, men flot delt æg op igen. Fire og en halv uge senere var min kæreste og jeg vidne til et lille, men sikkert hjerteblink på scaningen i Dronninglund. Lægen sagde ovenikøbet at det så fint ud og det sad helt rigtigt i livmoderen denne gang! Var jeg lettet ? Helt afgjort og jeg sendte Kit og hendes nåle en kærlig og taknemmelig tanke. Ægget sidder der stadig og har udviklet sig til et lille lækkert foster, som vi glæder os meget til at hilse på til december 2008.

-Anette og Max

ENDELIG BLEV JEG GRAVID EFTER MANGE FORSØG

Mange mange tak for din hjælp, jeg er overbevist om det ikke havde kunne lade sig gøre uden din hjælp… og hold da op hvor er det dejligt der findes nogle som dig.
Jeg kommer ihvertfald igen når vi skal i gang med arbejde på nr 2 guldklump:-)
Mange tak
-Helle Lentz og Sofia

VENTER NU SPÆNDT PÅ EN LILLE PRINSESSE

Jeg er nu i uge 35 og venter spændt på en lille prinsesse. Jeg er ikke i tvivl om at akupunktur har hjulpet til at det endelig lykkedes! 1000 tak for en vellykket behandling!
-Diana

MEGET KOMPETENT OG DEJLIG BEHANDLING

Jeg kan meget anbefale Kits nænsomme og kyndige behandling af en frossen skulder. Hendes behandling har virkelig gjort en forskel for mig! Og så er det bare dejligt, at hun samtidig behandler andre rygskavanker ved samme lejlighed. De nåle kan noget. Ingen tvivl om det!

– Annette Andreasen

 

ROS FOR FAGLIG EKSPERTISE

Jeg har kun ros til Kit Ballerman. Hendes faglige ekspertise skaber ro og man føler sig utrolig tryg i hendes selskab og behandling. Selv har jeg aldrig været begejstret for akupunktur, men hos Kit var det ingen sag, selvom man er lidt ømskindet og nåleforskrækket. Kit tager sig tid til at besvare alle spørgsmål. Hun vejleder meget professionelt sine klienter i alle henseender. Man går fra Kit med lette skridt, håb og ro, samt troen på alt nok skal gå, hvad end man kæmper med.
– Jeanette

 

HORMONEL UBALANCE

Jeg kom til Kit med hormonel ubalance (lange cyklusser på 56-73 dage) og nervesmerter.. Nervesmerterne er der næsten hold på – jeg har det så godt!! Og så har jeg fået menstruation idag på dag 38. Det er den korteste cyklus, jeg har haft, siden jeg stoppede med p-piller for 1,5 år siden. Jeg er så glad, lykkelig og håbefuld Er sikker på, at jeg med Kits hjælp kan nå helt i mål. Udover Kits akupunktur behandlinger, har jeg fået råd til kost og kosttilskud, og jeg er sikker på det hele har en sammenhæng. Det virker bare og jeg vil nærmest sige, at jeg er et nyt menneske. Tak Kit. Hvis jeg kunne give dig 1000000 stjerner, så havde jeg gjort det
-Maiken

 

HEDETURE OG SPÆNDINGER

Jeg har gået hos Kit med positiv virkning.
Både virkningen af behandlingerne, men også den store viden om naturprodukter hun supplerer med, har været til stor hjælp.
Jeg har haft nakke/skuldre smerter, som er behandlet. Samtidig har jeg haft nogle ubalancer i kroppen med bl.a. natlige hedestigninger, som Kit også kunne afhjælpe.
Måske troede jeg ikke helt på akupunktur før jeg prøvede det. Hvis man er i tvivl, så kan jeg varmt anbefale Kit.
– Lone

HEDETURE OG DÅRLIG SØVN

Jeg kom til Kit Ballermann på anbefaling af en veninde som fik behandling for at afhjælpe gener i forbindelse med overgangsalder.
Jeg tror min historie er klassisk, voldsomme hedeture og dårlig søvn. Det var opslidende. Jeg bestilte en tid hos Kit, og fik 3-4 behandlinger og herfra ændrede “min” overgangsalder sig fra at fylde alt, til at betyde næsten ingenting.
Jeg oplever at hedeturene er forsvundet, jeg sover godt om natten, føler overskud og har en følelse af at være et godt sted. Den følelse skal opleves hos Kit. Jeg håber at det kan hjælpe andre, når de læser hvilken forskel det har betydet mig.
-Rikke Markdal

SENFØLGER EFTER COVID-19

Kit Ballermann har hjulpet mig hele vejen tilbage i min kamp mod senfølger fra covid 19.

Kit er utrolig faglig dygtigt og har været skarp til at ræsonnere og analysere sig frem til netop den rigtige årsag og derefter behandling, som kunne skabe bedring for mig.

Kit har hjulpet mig med vigtige skridt i processen med bedring på:
Træthed
Muskel og ledsmerter
Lyd og lysfølsomhed
Hovedpine
Svimmelhed
Hukommelses- og koncentrationsbesværJeg er nu raskmeldt og kan nu se tilbage på 8 måneder med senfølger fra covid 19. Det eneste som står helt klart for mig er, at mine behandlinger ved Kit Ballermann var direkte medvirkende til en hurtigere vej tilbage til raskmelding.
Jeg kan varmt anbefale Kit til alle der døjer med senfølger efter covid 19, men også til andre som kunne døje med lignende symptomer som dem jeg havde.
– Mark

GRAVID I ``FØRSTE HUG``

På trods af dårlige odds med få sædceller, lykkedes det alligevel i første hug.
1000 tak for hjælpen!!

ENDELIG GRAVID

Så kan jeg med stor glæde fortælle dig at jeg fik en blodprøve med flot og højt HCG. Endelig en graviditet! Tusinde tak for din behandling – og din rolige måde at være på!
– Maria

BEDSTE JULEGAVE - ET HJERTEBLINK

Vi fik den største julegave i form af en positiv graviditetstest lillejuleaften!❤️

I fredags var vi så til den første skanning på fertilitetsklinikken. Her bekræftede de graviditeten, og vi samtidig fik et fint hjerteblink at se.
Tusind tak for al din hjælp!

HEDETURENE ER VÆK!

Til alle de hotte kvinder,  jeg kender og til jer, der endnu ikke er helt så hotte som os på 50+

Kender du dette? Du vågner midt om natten, flår dynen af, og leder desperat efter et koldt sted på lagenet! Tropenætter om vinteren, hvor du vågner ude af stand til at falde i søvn igen? 

Fortvivl ikke! Gør som jeg, kontakt Kit Nyrup Ballermann og få en snak og en positiv oplevelse med akupunktur ❤️ 

Allerede efter første behandling hos Kit, er mine hedeture kraftigt reducerede, de få, der er tilbage er ganske milde, og jeg sover faktisk som en drøm de fleste nætter. 

Kit får de bedste anbefalinger fra mig!

Så få nu prikket til de hedeture! Og nej det gør bestemt ikke ondt

-Solveig

ENDELIG GRAVID EFTER AKUPUNKTUR

Jeg fi 4 behandlinger for at blive gravid – og så lykkedes det!

Vi havde forsøgt et år forinden, uden held.

Nu er jeg 14 uger henne og der er en perfekt lille inde i maven.

Mange tak for hjælpen. Jeg er helt sikker på at succesen skal tilskrives dig, Kit.

-Signe

ULIDELIG GRAVIDITETSKVALME KURERET EFTER EEN AKUPUNKTURBEHANDLING

Jeg kom til Kit i ret stor desperation da jeg over en længere periode har døjet med meget graviditetskvalme og utilpashed generelt. Jeg var heldig at få en tid med det samme hvilket jeg er taknemmelig for.
Jeg blev mødt at en glad og imødekommende Kit der var lyttende og støttende om min situation. Jeg følte med det samme jeg var kommet rette sted hen og fik en god behandling med akupunktur og gode råd til mit videre forløb. Efter min behandling følte jeg hurtigt bedring i min situation og har siden haft det godt! Tilmed har jeg haft god effekt af en Progesto-gel som jeg blev anbefalet af Kit – Samlet set er jeg glad for jeg landede hos netop Kit og vil med glæde sende hende mine varmeste anbefalinger.
-Cæcilie

KIT ER SIMPELTHEN SÅ DYGTIG

Kit er simpelthen så dygtig og får mine allervarmeste anbefalinger. Hun har de sidste 15 år hjulpet mig med alskens forskellige skavanker – hver eneste gang med stor succes 🙂 Kit er udover at være en super god akupunktør også et yderst sympatisk og vidende menneske, som kan rådgive om alt fra kost, livsstil, vitamintilskud til relevant litteratur etc. En sand vidensbank.

-Rosa Hempel

JEG ER GRAVID!

1000 tak – har stadig ikke helt forstået det. Jeg er sikker på at du har hjulpet mig – så tusind tak for det!

VORES DRØM ER GÅET I OPFYLDELSE

Jeg vil sige tusind tak for din hjælp med akupunktur. Efter 3 behandlinger hos dig, sidder jeg nu i uge 9 af min graviditet. Jeg nåede aldrig at starte på fertilitetsbehandling (IVF) ved en klinik. Jeg er sikker på at det er pga. din hjælp og din akupunktur, at vores drøm nu er gået i opfyldelse ☺️ Mange tak for rigtig behagelig oplevelse hos dig!

INTET PROBLEM ER FOR STORT FOR KIT!

Kit Ballermann er en særdeles kompetent og grundig behandler med sine nåle. Hun er yderst professionel, og samtidig venlig og forstående. Intet problem er for stort for hende. Hun tager med stor ihærdighed fat, og tvivler ikke et øjeblik på resultatet. Jeg havde tidligere fået behandling med akupunktur. Dels hos afdøde læge Bugge og dels hos en kinesisk akupunktørlæge. Begge med en vis effekt. Men ikke som hos Kit med stor effekt allerede ved første behandling.
-Arnth

VIL GERNE SIGE DIG 1000 TAK!

Vi vil gerne sige dig 1000 tak for sin store hjælp og din måde at være på. Både fysisk og psykisk har du været en kæmpe hjælp for os. Du er en fantastisk dejlig person, både professionelt og personligt og vi vil aldrig glemme den store betydning du har haft på vores liv!
-Dina og Brian

I AM SO GRATEFUL

I am so grateful with you for the treatment!! I am now 17 weeks pregnant 🙂 After trying to conceive for many years we finally got pregnant and I am sure that you have a great deal of responsibility for it! It was during the 2nd IVF that the positive results came to us, when I started acupuncture with Kit. Now I am 17 weeks pregnant and so happy for it, so I am really thankful with Kit for her great practice and advice.
-Isabelle Fischer

KRONISKE SMERTER I LÆND OG HALEBEN

Det er jo ren magi Jeg har altid haft ondt i lænden siden jeg var teenager.  Og hvorfor har jeg ikke prøvet akupunktur noget før?! Da Kit satte nålene korrekt, forsvandt smerterne MED DET SAMME?!! Jeg fatter det virkelig ikke! Det er jo ren magi?? Hvor var det fantastisk at være smertefri!

-Sarah

FANTASTISK BEHANDLER

Efter to års behandling hos Kit Ballermann har jeg fået et nyt liv. Mit mavesår er helet uden medicin. Min lyskebrok, der har plaget i årevis stod til operation, hvis man skønnede, mit hjerte kunne klare belastningen.
KIt fjernede min lyskebrok ved få behandlinger.
Mine hofter stod til udskiftning. De er nu næsten som nye takket være Kit.
Vigtigst af alt er dog behandlingen af mit hjerte. Meget dårlig rytme og svag effekt betød kolde hænder og fødder – også om sommeren. Min dyne var tung og varm. Jeg frøs alligevel. Nu bruger jeg sommerdyne året rundt.
Mit hjerte fungerer perfekt, og jeg har fået en masse energi og netop udgivet min bog nr. 27. Jeg er fyldt 91.
– Arnth Nielsen

KURERET FOR PISKESMÆLD

Jeg fik et slemt piskesmæld for tre år siden. Jeg fik kraftig kronisk hovedpine og jeg kunne ikke dreje eller løfte hovedet. Jeg forsøgte fysioterapi og kiropraktik, desværre kun med kortvarigt resultat. Jeg fik anbefalet at prøve akupunktur hos Kit Ballermann af en kollega. Efter den første behandling hos Kit, kunne jeg mærke forbedring. Smerten forsvandt helt og hovedpine har jeg ikke haft siden. Kan varmt anbefale Kit Ballermann til alle der har “skavanker” eller smerter 🙂
– Larisa

DET OPLEVES SOM ET MIRAKEL

Allerede efter første behandling følte jeg bedring i tilstanden. Faktisk føler jeg mig nu helt rask. Jeg kan føle glæde igen, jeg kan koncentrere mig og interessere mig for alt muligt. Træthed og håbløshed har forladt mig. Jeg har fået energien, lysten og livsmodet igen. Det opleves som et mirakel – intet mindre! Det havde jeg ikke troet muligt!
-Tom Andersen

ER I DAG FRI FOR BLODTRYKSMEDICIN

Efter bare 3 behandlinger var mit blodtryk i orden. Jeg er i dag fri for blodtryksmedicin. Akupunktur gør, at jeg har det meget bedre. Derfor vælger jeg at få akupunktur med jævne mellemrum.

-Karis Brix

VI VENTER NU EN LILLE PIGE

Hej Kit. 1000 tak for den ene behandling jeg fik hos dig. Det har forandret vores liv for evigt. Efter næsten 2 års barnløshed og behandlinger på syghuset, lykkes det endelig efter èn behandling hos dig. Vi venter nu en lille pige til oktober, så jeg er meget taknemlig og glad for, at jeg tog valget og tog ned til dig! Jeg Kan varmt anbefale dig til alle! 1000 tak for en god behandling!

-Tanja Lund

100% TRYG VED BEHANDLINGEN...OG NU GRAVID

Jeg følte mig helt fra første besøg rigtig godt og omsorgsfuldt modtaget hos Kit, og følte mig 100% tryg ved behandlingen. Kit har en kæmpe viden indenfor sit område. Kit er ikke bare dygtig til sit fag; man mærker også tydeligt hendes værdier. Hun er meget professionel, diskret, omsorgsfuld og nærværende. Det lykkedes at blive gravid! Kit havde gennem hele forløbet en stålfast tro på, at det nok skulle lykkedes for mig/os – og hun fik heldigvis ret!! Jeg er hende dybt taknemmelig, og kan kun anbefale Kits behandling. – TAK Kit, for al din hjælp/behandling og opbakning undervejs!

-H

MED HJÆLP AF AKUPUNKTUR, NU ENDELIG GRAVID EFTER TO ÅRS BARNLØSHED

Jeg kan på det varmeste anbefale akupunktur ved Kit Ballermann 🙂 Fantastisk sted med god og afslappende stemning. Inden min behandling var jeg bange for nåle, men allerede efter 2 gang faldt jeg i søvn. Jeg har forsøgt at blive gravid i to år. Med hjælp fra Kit lykkedes det endelig.

– M

SUPER PROFESSIONEL BEHANDLING

Man bliver altid mødt med et smil og en professionel tilgang til den problemstilling man kommer med. Giver Kit mine varmeste anbefalinger!

– Maja

JEG HAR FUNDET VERDENS BEDSTE AKUPUNKTØR

Kom til Kit med et problem som fyldte rigtig meget i min hverdag. Efter 8 behandlinger er min verden igen en anden. Jeg er super glad og tilfreds! jeg vil anbefale alle at prøve dette til en hver tid.

-Dorthe Rosenkilde

EN BEFRIELSE IKKE AT HAVE ONDT LÆNGERE

Jeg var syg med bihulebetændelse og penicillin hjalp ikke. Derfor opsøgte jeg Kit Ballermann som behandlede mig med akupunktur. Efter blot to timer havde jeg ingen smerter længere. Det var en befrielse ikke at have ondt længere! Dagen efter pudsede jeg næse hele dage og fik det ud, som trykkede. Derefter mærkede jeg ikke mere til det!

-Anja Sørensen

MIN EKSEM ER VÆK

Hej Kit. Min eksem er næsten væk efter 5 dage. Jeg er meget taknemmelig. Tak!

-Rikke

THE CLINIC IS A PEACEFUL OASIS

Kit is a wonderful person and skilled professional. She has helped my wife and I with more ailments than I can remember. The clinic is a peaceful oasis where you can come and relax. Highly recommended!

-Jesper Erichen

 

5 STJERNER FRA MIG!

Helt sikkert 5 stjerner fra mig.
Min frosne skulder går i den rigtige retning, og mon ikke Kit formår at løsne den helt op.
Et dejligt sted at komme, skønne omgivelser. Et sted jeg varmt kan anbefale. Også selvom man har nåleskræk!

-Anne

ROSECEA

Jeg fik Kit anbefalet fra en kollega, og jeg vil uden tvivl give anbefalingen videre! Jeg har haft rosecea i flere år og selv forsøgt at holde det nede med kost, men det er aldrig lykkedes mig at slippe af med rødme og konstant kløe. Efter 1 behandling var rødmen reduceret og kløen forsvandt efter 2 omgang. Nu, efter 4 og måske sidste tur, er rødmen yderligere reduceret og kløen er stadig væk. Mit bumse-lignende udbrud med små sår er også betydelig reduceret. Nu håber vi at jeg med kost kan klare det sidste.

– Heidi

 

 

JEG ER VIRKELIG TAKNEMMELIG FOR AT JEG MØDTE KIT BALLERMANN!

Jeg er virkelig taknemmelig for at jeg mødte Kit Ballermann, og tør slet ikke tænke på hvor jeg havde været hvis jeg ikke havde! Hilsen en meget glad og taknemmelig

– Cecilie

 

KIT HAR REDDET MIT ARBEJDSLIV OG MIN FUNKTIONSEVNE

Efter meget langvarig stress og angst var mit nervesystem var i konstant alarmberedskab. Efter 3 behandlinger var stresssymptomerne væk! Jeg kan takke Kit for faktisk at have reddet mit arbejdsliv og min funktionsevne.

– Anne Mette Brügge

TAK

1000 tak for din store hjælp i en meget hård tid!

-Pia

KIT HAR KURRERET MIN LICHEN OG VULVODYNI

Jeg kan kun anbefale Kit. Jeg har Lichen sclerosus og vulvodyni, som i 3 år har ødelagt min livskvalitet. Jeg har fået  meget medicin og binyrebarkhormon i høje doser igennem tre år, hvor det har været umuligt at trappe ned pga kraftige smerter. Uden at det dog egentlig hjalp. Efter to behandlinger hos Kit er jeg nu medicinfri og har det godt igen. Tak Kit!

-Søss

FULDSTÆNDIG FANTASTISK

Kit er utrolig dygtig til sit arbejde og meget professionel – man er ikke i tvivl om at man er i gode hænder hos hende. Behandlingen er meget behagelig og utrolig afslappende. Resultatet er, at jeg nu er gravid efter flere års barnløshed. Jeg er slet ikke i tvivl om at det har hjulpet. Fuldstændig fantastisk!!

Tusind tak for den gode behandling og de mange gode råd – jeg er utrolig taknemmelig og kan varmt anbefale Kit.

-Nina Kristensen

FRI FOR AKNE

Min hud er blevet meget bedre fri for akne. Fra at få mange nye bumser hver dag, får jeg et par enkelte ved min menstruation. Jeg har pga aknen en del ar. Men også her hjælper akupunktur rigtig meget til at fjerne arrene.

-Mette Skovmose

SMERTER I BEN ET ÅR EFTER OPERATION AF BRUD

Vil bare lige fortælle dig at mit ben er som nyt efter behandlingen i dag!! 1000 tak for god behandling!
– Elizabeth Haugen

POSITIV GRAVIDITETSTEST

Jeg var oppe ved dig i fredag og jeg vil bare sige tusind tak for alt. Du gav mig en omgang tanke terapi og det har hjulpet mig utrolig meget.
Nu vil jeg bare lige fortælle dig, at jeg lige har fået en positiv graviditetstest og at jeg ikke har brug for mere akupunktur imod barnløshed.
Tusind tak for din hjælp..
-Katja Mellergaard

 

FANTASTISK AKUPUNKTUR

Jeg har efter mange års spændingshovedpine, nakke og skuldersmerter været i behandling hos Kit. Efter 4 behandlinger er alle smerter væk. Kit er utrolig behagelig og dygtig og ved hvad hun har med at gøre. Jeg følte mig tryg fra første gang. Jeg kan varmt anbefale Akupunktur Ballermann.
-Preben Pedersen

 

POSITIV GRAVIDITETSTEST

Vi har nu endelig en positiv graviditetstest!
Vi er så glade ! Jeg har været så glad for dine behandlinger og kostråd mm. hos dig! Det har betydet rigtig meget for mig. Så tusinde tak for det og din måde at være på!
-Sofie

 

BRUD PÅ RYGGEN

Den varmeste anbefaling herfra. Efter bare én behandling af brud i ryggen, har jeg haft kæmpe effekt af behandlingen ved Kit. Oplevede smertelindring med det samme. Tilmed er Kits klinik et super rart sted at komme med en dejlig og omfavnede atmosfære.
– Camilla Jensen

 

KIT HAR ÆNDRET MIT LIV EFTER ETTER KRÆFTFORLØB

Min rejse med Kit startede efter tre spontane aborter i træk. Allerede efter 4 behandlinger var jeg atter gravid og lykkedes med graviditeten. Derudover fjernede Kit en tennis albue, som jeg havde døjet med i flere år. Efter min søns fødsel blev jeg ramt af brystkræft, og gennemgik et langt behandlingsforløb med operationer, og fjernelse af alle lymfeknuder i arm, kemo, stråling og antistoffer. Jeg blev efterfølgende rekonstrueret med hud og muskel fra ryggen, hvilket efterlod et voldsomt ar på ryggen. Jeg kontakter senere Kit igen pga. ønske om barn nr 2 samt udfordringer med hovedpine, nakkespændninger, smerter i lymfearmen, samt voldsom sygdomsangst. Kit tilbyder samtidigt at hjælpe mig med mit ar på ryggen. Efter få behandlinger forsvinder alle smerterne, og jeg begynder at have dage, hvor angsten overhovedet ikke fylder. En angst, som jeg ellers har modtaget psykologhjælp for, men som har altid ulmet lidt i baggrunden. Til min store overraskelse forsvinder mit ar ind til halv tykkelse efter få behandlinger, og fremstår nu pænt og diskret. Det samme gælder mine ar på brysterne. Jeg kæmper stadig med graviditetstab, men har opnået to graviditeter på kort tid, til trods for, at jeg mangler en æggestok efter kræftforløbet. På fertilitetsenheden har man kunne se i blodprøver, at jeg har et overaktivt immunforsvar, som er årsag til aborterne, men mens jeg har været i behandling hos Kit, er blodprøverne blevet pænere – altså, begynder også mit immunforsvar at rette sig. Jeg er derfor sikker på, at Kits behandlinger baner vejen for vores næste ønskebarn. Jeg kan på det varmeste anbefale Kit. Hun hjalp mig med at få mit første barn, og har gjort en verden til forskel for min livskvalitet, ovenpå et langt kræftforløb med mange senfølger. Jeg er stort set uden senfølger nu pga Kits behandlinger. Derudover er Kit et skønt menneske, som altid møder en med stor empati og nærvær.
-Nakita

TAK. TROR IGEN PÅ AT VI KAN SKABE EN FAMILIE

Jeg er ovenud lykkelig over at kunne fortælle at jeg er gravid i 18. uge.
1000 TAK for din hjælp!
Du har givet os troen tilbage på at skabe en familie.
-Helle Mark

AF HJERTET TAK

Kit er både professionel og omsorgsfuld, så jeg føler mig i trygge hænder. Der er en afslappende stemning. Jeg kommer helt ned i gear og jeg føler mig fornyet med energi. Mine varmeste anbefalinger til Kit!
-Sofie

VI BLEV FORÆLDRE. TAK!

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at du har været med til at skabe balance i min krop, til en ny graviditet efter alt for meget sorg! Tak for alle dine nåle, gode råd, varme lokaler og troen på at min krop kunne komme tilbage.
– Lotte

TAK!

Tak for at have hjulpet min lille søn til verden. Det er der ingen af os der nogen sinde kommer til at glemme:0)
-Ida

DE STØRSTE ROSER OG ANBEFALINGER TIL KIT!!!!

Jeg har i.f.m. en diskusprolaps været igennem ét stort smertehelvede i 6 måneder, som ingen har kunne afhjælpe. Jeg fik Kit anbefalet af gode venner, og fik bestilt en tid. Nu har jeg fået 5 behandlinger af Kit, og er stort set smertefri!
Kit har simpelthen givet mig livskvaliteten tilbage. Kit’s søde, stille og rolige (og sjove) væsen, har kun gjort det til en endnu bedre og tryg oplevelse!
TAK KIT!! Af hjertet tak..!
-Lars Schrøder

EFTER KUN 2 BEHANDLINGER ER MINE GENER MINDSKET BETYDELIGT

Jeg kom i kontakt med Kit Ballermann via hjemmesiden og så de flotte anmeldelser. Jeg kan kun bekræfte, at Kit B er meget kompetent, empatisk og faglig dygtig. Efter kun 2 behandlinger mine gener mindsket betydelig. Jeg kan varmt anbefale akupunktur hos Kit Ballermann.

-Kirsten Larsen

1000 TAK FOR DIN STORE HJÆLP. JEG ER GRAVID!!

Hej Kit,
Jeg vil bare overbringe dig den dejlige nyhed, at den blodprøve jeg fik taget i igår viser at jeg er gravid♥️
Tusind tak for din store hjælp, jeg er sikker på at det har gjort underværker for min krop!

Solskinshilsen
-Malene

MIN LIVSKVALITET ER STÆRKT FORBEDRET

En meget stor tak til akupunktør Kit Ballermann.

Efter en stribe kedelige oplevelser og negative beskeder fra Aalborg universitetshospital, henvendte jeg mig til Kit Ballermann. Hun har dels afhjulpet mine problemer med akupunkturbehandlinger, dels vejledt mig i en kostomlægning hvilket nedtoner mine problemer stærkt.

Tak til Kit for stor empati og professionalisme.

Min livskvalitet er blevet stærkt forbedret.
-Anna-Birgitte

TAK FOR DIN HJÆLP TIL AT BLIVE GRAVID

Jeg vil lige sige dig 1000 tak for hjælpen og god behandling i din klinik.

Vi fik en tidlig julegave i år, da vi nu har vores første positive graviditetstest.

Vi er mega glade og er overbeviste om at du har haft en indflydelse på at det endelig lykkes.
-Anne

TAK!

Først og fremmest vil jeg sige tak for en dejlig behandling og fordi du møder mig lige der hvor jeg er❤️
Du bringer så stor en viden og værdi for os andre, der har brug for hjælp, hvilket gør en kæmpe forskel❤️

-Aina

DET ER HELT FANTASTISK HVAD DU UDRETTER

Jeg har efter behandlingen i fredags ikke flere smerter! Tak for din store hjælp! Det er helt fantastisk hvad du udretter!
-Jytte

KIT ER HELT EMINENT

Med sit rolige og milde væsen – og sin fremragende viden, hjælper hun med lindring af smerter meget hurtigt. Kits klinik er skøn at komme i, jeg føler mig altid tryg og går derfra i væsentlig bedring 🙂

FØDSEL IGANG MED AKUPUNKTUR

Hej Kit. Det lykkedes fint at igangsætte min f. Du satte gang i en masse dejlige veer. OG. Både min hovedpine og rygsmerter forsvandt. Ligeledes mobilitetsbesværet. Så 1000 tak for en dejlig behandling. Jeg kommer helt klart igen!
-Cæcilie

EN FANTASTISK AKUPUNKTURKLINIK

Jeg har gået ved Kit I begge mine graviditeter. Hun har hjulpet med kvalme, væske i hænderne og modningsakupunktur til fødsel – begge gange har jeg født efter 3 behandlinger. Første gang 40+3 og anden gang 39+5 🙂 Vil varmt anbefale Kit, som har en fantastisk klinik fyldt med ro og varme. Hun er meget professionel.
-Tine Ejstrup Paulsen

FANTASTISK!

Kit er en uhyre erfaren og faglig kompetent akupunktør, og jeg har ikke tal på de gange, hun har fikset min krop. Jeg har fået hjælp til både skulder, albue, en hjernerystelse, hælsmerter, rygsmerter og stress i kroppen. Hver behandling har gjort en væsentlig forskel, og min heling har været hurtig. Desuden er Kit en varm, interesseret og

nærværende behandler, som udover at være en dygtig akupunktør også har en bred viden om generel sundhed og alternativ behandling. Der er altid sparring og gode råd at hente i løbet af behandlingen. Klinikken er samtidig hyggelig, der er en god atmosfære, og det er en meget afslappende oplevelse at ligge på briksen hos Kit.
-Rie

KIT, DU VAR DEN ENESTE SOM KUNNE HJÆLPE MED ALLERGI

Jeg havde prøvet ALT. Men efter cirka 14 dage og to behandlinger hos Kit, er der ingen allergiske symptomer – næsen er åben, løber ikke. Jeg kan smage og lugte, trække vejret igennem næsen og tale normalt igen uden en tilstoppet næse. Trætheden er også forsvundet. Tak til Kit Ballermann – du er den eneste, som har kunnet hjælpe og stille diagnosen. Og du har givet mig en normal hverdag tilbage efter få behandlinger.

– Anne Mari Nørkleby

SMERTER EFTER OPERATION

Jeg blev henvist til Kit Ballermann efter en bryst-rekonstruktion. Jeg kom med smerter under brystet og ud i armen. Spændinger og infiltration. Det er helt væk nu efter ca. 5 behandlinger. Det er et meget rart og roligt sted at komme og Kit er meget kompetent og dygtig til sit arbejde. Mine varmeste anbefalinger.

-Berit

JEG HAR IKKE LÆNGERE ASTMA

Umiddelbart efter behandlingerne oplevede jeg en befriet vejrtrækning! Gradvist aftog mine nyseture og min øjenirritation forsvandt. Og mit forbrug af astmamedicin faldt også gradvist. Efter 6 måneder havde jeg overhovedet ikke behov for medicin. Nu er der gået 5 år og situationen er den samme. Jeg har ikke længere astma!
-Jørgen

ENDELIG GRAVID. TAK

Hej Kit. Vil blot informere dig om, at min blodprøve (graviditetstest) i dag var positiv. Jeg er SLET ikke i tvivl om din behandling har været ALT afgørende for resultatet! Tusinde tak for rigtig god behandling og råd. De varmeste anbefalinger til andre!

-Ann-Louise

MY SHOULDER HAS NOT FELT PAIN FREE FOR A YEAR

Kit – Thank you so much for the acupuncture sessions! My shoulder has not felt so loose and pain free for a year!! It was such a pleasure to meet you. You are a kind and fascinating woman.

-Dana

DU GØR MIN HVERDAG LETTERE!

Du er kompetent.

Du er dygtig.

Du er behagelig.

Du er overbevisende.

Du er fleksibel.

-Og du gør min hverdag lettere!

-J. Goul

 

JEG FIK MIT LIV TILBAGE

Jeg kom til Kit med meget slem allergi og efter blot fem behandlinger, havde jeg fået mit gamle liv tilbage. Jeg kunne igen passe mit arbejde og ikke være genert over at skulle eksempelvis ud og handle mm. Kit har hjulpet og støttet mig og kommet med andre forslag til hvordan kroppen kunne få det bedre. Vil klart anbefale kit.

– Christina

EFTER TRE BEHANDLINGER VAR EKSEMEN HELT VÆK

Allerede efter den første behandling kunne jeg se en tydelig bedring og efter tre behandlinger var eksemen helt væk! Jeg fik yderligere et par behandlinger for at sikre, at eksemet ved næse og hage ikke skulle komme igen. Det er 2 år siden nu, og jeg har ikke døjet med eksem siden.

-Christina Nielsen

JEG VIL VARMT ANBEFALE KIT

Kit er virkelig dygtig og ikke mindst lige så venlig som hun er dygtig. Jeg har i en lang årrække haft kroniske nakkesmerter. Smerter som jeg troede aldrig kunne gå væk. Inden jeg blev behandlet hos Kit, havde jeg ikke haft en uge uden dage med smerter. Det skulle vise sig at det kunne blive anderledes. Kit sagde at ingen skulle gå med smerter. Og efter nogle behandlinger hos hende, havde jeg helt fantastiske dage uden smerter. Noget jeg ikke har oplevet i mange år! Og det er en vild oplevelse, når man i så mange år har haft kroniske smerter. Jeg kan kun sige, at hvis du går rundt med smerter, så giv det et forsøg og få behandling hos Kit! Endvidere er hendes behandling også med til at fjerne uro og stress i kroppen. Kit har ikke kun hjulpet mig med mine nakkesmerter, men også med mine mange bekymringer og spekulationer under fertilitetsbehandling, så det bliver nemmere at være i denne pressede situation. Alt i alt kan jeg kun sige tusinde tak til Kit for hendes behandling og venlighed.

-Winwasa

FANTASTISK – NU ER JEG GRAVID

Kort tid efter fik jeg et konkret eksempel på nålenes virkning ud over deres afslappende virkning på mig: Undervejs i nedreguleringen fik jeg en svær hovedpine (piller virkede stort set ikke), som strakte sig over flere dage – den fik Kit kureret med sine magiske fingre og nåle! Fantastisk – og nu er jeg gravid. 1000 tak!

-Anette

JEG HAR OPLEVET DEN MAGI SOM DU UDFØRER MED NÅLENE

Jeg skulle ønske jeg kunne have dig med til fødslen, da jeg har oplevet den “magi” du udfører med nålene, og ved at du vil kunne have flere løsninger på både smerter, spændinger, veer og alt det som følger med en fødsel:-) Men det er ikke kun akupunkturen der er så skønt ved at komme til dig…. Det er simpelthen lige så meget dit væsen, din precision, din ro og den intuition og sikkerhed du udstråler. Det som du kan/er, gør det værd at køre helt fra Hirtshals til Aalborg, selvom det nok findes akupunktører både her og i Hjørring. :0) Allerede mens jeg lå på briksen, begyndte næse og bihuler at åbne sig og jeg kunne trække vejret frit igen! En enorm lettelse! Skønt at opleve, at løsningen kan være så nem og helt uden bivirkninger. Jeg anbefaler på det kraftigste akupunktur hos Kit. Jeg er ihvertfald dybt taknemlig over den hjælp Kit har givet mig!! Tak!

-G. Andersen

 

VARM ANBEFALING

Igennem flere år er jeg kommet hos Kit. Jeg var skeptisk – jeg havde kæbespændinger og hovedpine. Men det virkede! Smerterne og spændingerne forsvandt. Siden har jeg fået behandlinger, når jeg har haft brug for det til andre helbredsproblemer. Kit er super dygtig fagligt, meget empatisk, lyttende, imødekommende og giver sig god tid. Jeg kan varmt anbefale akupunktur hos Kit Ballermann.

-Hansen

FANTASTISK BEHANDLING

Jeg vil til en hver tid komme hos Kit igen. Hun har en nærværende og anerkendende tilgang. Min mand og jeg har i 2 år forsøgt at blive gravide med fertilitetsbehandling, men dette kunne ikke lykkedes. Efter behandling hos Kit blev jeg gravid på naturlig vis og nu har vi den dejligste lille søn. Jeg oplevede at få et fristed og absolut forkælelse til mig selv. Når jeg gik fra hendes smukke hjem efter en god behandling, følte jeg mig hver gang som et “lettere” menneske!

– Dorte Nielsen

 

ISKIAS MED STÆRKE SMERTER

Jeg fandt Kit på nettet, da jeg var meget plaget af iskiassmerter, som strålede ned i det ene ben og foden. Jeg havde desuden nedsat muskelkraft i foden og nedsat følesans i huden på benet. Det tacklede Kit virkelig professionelt ved at bede mig gå til lægen og få tjekket det, hun ikke kunne hjælpe med og som kunne være udtryk for en alvorlig lidelse. Jeg havde stort udbytte af Kits behandling mod smerter. Og hendes gode råd om andre skavanker. I det hele taget er Kit professionel, fagligt dygtig, nem at “samarbejde” med om forløb og tider, og helt ærlig og realistisk om, hvad hun kan hjælpe med. Hendes klinik er rar i skønne omgivelser. Skulle jeg få brug for akupunktør igen, er jeg ikke i tvivl om, hvem jeg vil vælge.

– Marianne Lundbye Honum

 

JEG FØLTE MIG 100% TRYG

Jeg er Kit dybt taknemmelig for at jeg nu er gravid, og kan kun anbefale Kits behandling. Kit er ikke bare dygtig til sit fag og har en kæmpe viden indenfor sit område. Man mærker også tydeligt hendes værdier når man er hos hende. Hun er meget professionel, diskret, omsorgsfuld og nærværend.

-H

 

TAK

Tak til Kit Ballermann – du er den eneste i 10 år, som har kunnet behandle og stille vores datters diagnose. Og du har givet hende en normal hverdag tilbage efter få behandlinger.

-Anne Marie Nørkleby

 

SMERTEFRI

Vildt god oplevelse og er for første gang i over et år smertefri!

– Lisa Follin

 

10-15 HEDETURE DAGLIGT BORTE EFTER 2. BEHANDLING

Tusind tak til Kit. Jeg havde op til 10 -15 hedeture om dagen, hvor sveden bare piblede ud. Efter 1. behandling kunne jeg mærke en stor forbedring. Efter 2. behandling har jeg stort set ikke mærket noget til det. Kun en let varme et par gange om dagen, så jeg er meget glad og taknemmelig for hendes hjælp og jeg vil gerne give hende mine varmeste anbefalinger.

-Susanne

 

STRESS, URO, HOVEDPINE

Jeg fik anbefalet Kit ifm. stress, uro og hovedpine.

Efter første behandling gik jeg hjem med en indre ro, som jeg ikke havde haft de sidste 1 1/2 år.
De øvrige stresssymptomer og hovedpinen mindskedes efter hver behandling og de få gange, den indre uro var kommet lidt tilbage (dog i meget mildere form) forsvandt den også igen!

Jeg kan helt sikkert anbefale Kit.
Der er en ro og varme i klinikken, og jeg værdsætter specielt hendes arbejdsmetode, hvor hun, efter at have sat nålene i, justerer og sætter flere nåle i om nødvendigt, indtil hun har sikret sig, at kroppen reagerer på behandlingen.

-Mai

ENDELIG GRAVID

Jeg var nok den største skeptiker overfor akupunktur.

Noget så mystisk og med min nåleskræk krævede det mod at starte hos dig. Men i dag er jeg slet ikke i tvivl om at du med dine nåle, din tålmodighed, ro og store professionalisme har gjort en kæmpe forskel for mig. 1000 mio tak!

Mange lykkelige hilsner!

-Vordende mor

KRONISK HOVEDPINE

De varmeste anbefalinger herfra. Kit har kureret mine nakkeproblemer, som i 20 år har givet mig kronisk hovedpine. Herudover har familien brugt Kit til en række større og mindre skavanker og vi har oplevet flere mirakler efter behandling hos Kit.

-Tina J. C.

KÆMPE ANBEFALING

Kæmpe anbefaling skal lyde herfra. Både min kone og jeg er gennem en årrække kommet ved Kit, for hjælp til forskellige problemer som fertilitet, stress, allergi og smertelindring. Gang på gang er vi gået fra Kit, med umiddelbar bedring og en oplevelse af generel velvære efter behandlingen. Vi er altid blevet modtaget med empati og en åbenlys professionalisme, som vi er meget taknemmelige for.

– Thomas Jensen

JEG ER NU GRAVID

Jeg kan stærkt anbefale Kit. Hos Kit har jeg modtaget behandling i forbindelse med IVF. Det resulterede i vores første og andet barn (jeg er nu gravid i 3. trimester). Jeg tror på, at akupunktur har haft stor betydning – ikke mindst fordi Kits empatiske måde og hendes behandling i rare omgivelser har givet mig ro, håb og mindre stress. Tusind tak for hjælpen, Kit!

Tak for dig, Kit!

-Ingrid

DU FØLER DIG ALTID TRYG OG I GODE HÆNDER HOS KIT

Kit fik på rekordtid min udmattede krop tilbage på sporet.

-Julie

HAVDE PRØVET ALLE BEHANDLINGER AF MIN ANKEL. AKUPUNKTUR HOS KIT EEN GANG OG SMERTERNE FORSVANDT FOR FØRSTE GANG I 4 ÅR

Tusind tak for et behageligt og virkefuldt forløb. Jeg kom med smerte i anklen, grundet er brud for 4 år siden. De smerter er nu (allerede efter første behandling) helt forsvundet. Det er en kæmpe lettelse, at jeg nu kan nyde lange gå ture igen og ikke bliver påvirket i mit daglige af en dårlig ankel.

Så kæmpe tak herfra!
-Trine

KIT ER VILDT DYGTIG!

Jeg kom til Kit for at få fødselsmodnende akupunktur. Jeg havde ikke de store forventninger som førstegangsfødende, men alligevel skulle akupunktur have en chance. Jeg har haft en graviditet med rigtig mange spekulationer og bekymringer. Efter jeg havde været ved Kit én gang har jeg ALDRIG under min graviditet haft så meget ro i kroppen og hovedet. Jeg sover pludselig hele natten, jeg har fået fornyet energi og det er som om, at alle mine spekulationer og bekymringer bare pist er forsvundet. Jeg ved ikke, om det er Kit eller om det er hendes nåle, der er magiske – i hvert fald er der ingen tvivl om, at så snart jeg igen skal gennemgå en graviditet, så kommer Kit til at behandle mig fra dag 1, så jeg forhåbentlig næste gang kan have en fuldstændig bekymringsfri graviditet. Mine største anbefalinger går til Kit, som i øvrigt er yderst professionelt og et rigtig varmt menneske. 

– Maria 

NATURLIGT GRAVID EFTER 5 BEHANDLINGER

Jeg har gået hos Kit i tiden op til at jeg skulle være startet i konventionel fertilitetsbehandling. Jeg nåede kun at få 5 behandlinger. Så var jeg naturligt gravid. Jeg er sikker på at Kits behandlinger har hjulpet mig. Det har giver mig ro og tro på det nok skulle lykkes. Udover behandlingerne har Kit har været så god en støtte. Kit har bakket mig op motiveret mig til at fortsætte min indsats. Kan kun anbefale Kit til alle der overvejer, om akupunktur kunne hjælpe på fertilitets problemer.

– Sara Lund Andersen

JEG ER SOM FØDT PÅNY

TAK for behandlingen i dag!

Jeg har haft den bedste dag i lang tid med ro i min krop igen.

Jeg tænker på den stærke kropslige oplevelse under behandlingen, hvor jeg føler at traumet forlader mig.

Kh med taknemmelighed.

– Kirsten

DET ER HELT VILDT, JEG ER GRAVID!

Det er KLART pga dit arbejde og dine anbefalinger, at jeg nu er gravid!

Det er helt vildt! Jeg har testet positiv graviditetstest!

– Birgitte

FRI FOR ANTIDEPRESSIV MEDICIN

Jeg har før brugt Kit, og vidste med det samme, at jeg ville have hendes hjælp som supplement til at komme ud af et års brug af antipressiv medicin. Har nu gået ved Kit 5 gange, og har fået det meget bedre. Min krop var præget af muskelspændinger og jeg brugte meget energi på at tænke på dem. Kit har kyndig vejledt til brug af bl.a. vitaminer til at understøtte processen og formået på bare 5 behandlinger, at mindske mine smerter i hele kroppen betydeligt samt mit hovedet har ikke haft så meget ro i et år. Kæmpe anbefaling herfra.
-Pernille

ANBEFALER FØDSELSMODNING

Jeg har fået lavet fødselsmodnende akupunktur hos Kit Ballermann og jeg vil meget stærkt anbefale det til alle gravide. Det gjorde at jeg blev helt afslappet i min krop igen efter mange måneder med smerter og opspændte muskler. Jeg havde en meget stor effekt af det, og er virkelig glad for at jeg valgte at få behandlingen. Kæmpe anbefalingen herfra !

-Julie Olsen

5 STJERNER

Kit er super dygtig til sit arbejde, og jeg har kun haft gode oplevelser hos hende. Jeg kan anbefale hende til alle der ønsker en akupunktur behandling.

5 stjerner her fra.

-Ane-Sofie Rasmussen